PKN
Protestantse Gemeente Hekelingen-Maaswijk
 

za 1 september 2018 t/m dinsdag 30 juli 2019

De Rotonde

Locatie: 
 Verschillend

De Rotonde: 
“Omzien naar elkaar door elkaar!” De Rotonde bestaat uit een groep mensen die een aantal keren per jaar bij elkaar komen. Zij praten over allerlei onderwerpen die hen bezighouden. Er komen in de wijken verschillende groepen op een huisadres bij elkaar. Niet alleen zogenaamde “kerkmensen” maar iedereen die interesse heeft is welkom! Mensen treffen elkaar op de Rotonde, ontmoeten elkaar en wisselen uit. Niet gestuurd door de kerk, maar gevoed vanuit een christelijke betrokkenheid op mens en maatschappij. We willen starten op dinsdagavond 26 september, aanvang 20.00 uur. Deze datum is voor alle groepen hetzelfde. Vervolgens worden nieuwe groepsafspraken gemaakt. Rotondes worden gevormd in de wijken:  Maaswijk: Dick en Nicole Rijke, M.Doorman-Kielstrastraat 18
Waterland: Piet en Joke van der Winden, Karperveen 236
Hekelingen: Klaas en Agnes Waterlander, Dorpsstraat 65
Henk en Nelly Schipper, Emmalaan 14
Daan en Elly Verloo, Zwette 9
Simonshaven:  Wim en Tammy van der Stelt, Ring 15
Voel u vrij om met deze bijeenkomst kennis te maken. Schroom niet, maar bel gerust aan! Iedere groep bepaalt de eigen vorm, inhoud en frequentie. De groepen worden niet geleid door de predikant of kerkenraadsleden maar zijn “zelfvoorzienend”. Wel worden mogelijke onderwerpen en/of informatie vanuit de kerk aangereikt en kan op verzoek, de predikant of een ambtsdrager aanwezig zijn.
 

terug
 


 
Dorpskerk Monument

Afgelopen donderdag 12 maart heeft wethouder Leon Soeterboek de namen bekend gemaakt van de nieuwe 6 gemeentelijke monumenten waaronder onze kerk. In het fotoalbum ziet u de foto's van deze feestelijke bijeenkomst.
 
12 maart, Dorpskerk Hekelingen wordt een monument

Donderdag 12 maart worden 6 monumenten toegevoegd aan de gemeente Nissewaard waaronder onze Dorpskerk. In een speciale bijeenkomst in de kerk van 16.00 uur tot 17.00 uur worden de monumenten aangewezen!
 
10 maart 2020 Ontmoetingsdag

Boerderijen vroeger en nu. Dat was het thema van deze ontmoetingsdag. In het fotoalbum ziet u de foto's van deze plezierige dag!
 
Sirkelslag Young 2020

Een geweldige avond met de jongeren. Zie het fotoalbum
 
Sirkelslag 2020

a.s. Vrijdagavond 7 februari is het weer zover. De jongeren gaan interactief de strijd aan met vele andere groepen in het land,  Sirkelslag.
 
Actie Kerkbalans

Actie Kerkbalans 2020 is weer gestart!!
 
Foto's rondom de Kerst 2019

In het fotoalbum staan foto's van de afgelopen 6 weken rondom de Kerst.
 
Laatste zondag kerkelijk jaar 24 november 2019

Een mooie herdenkingsdienst.
Zie het fotoalbum.
 
Actie schoenendoos

We konden weer 40 schoenendozen afleveren bij het depot in Zuidland. Een mooi resultaat.
 
Burendag 28 september

Het was een mix van dorpsgenoten en kerkleden die afgelopen burendag een vleermuisdetector konden solderen met s'avonds een echte vleermuizentocht.
Zie het fotoalbum! 
 
Monumentendag 14 september 2019

Aangenaam verrast door het grote aantal bezoekers over de hele dag kunnen we spreken van een succesvolle dag! Zie het fotoalbum.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.