PKN
Protestantse Gemeente Hekelingen-Maaswijk
 

zo 1 september 2019 t/m woensdag 1 juli 2020

Jongerenkring

Locatie: 
 Ontmoetingsruimte
Tijdstip: 
 15.:00  - 18:00

Jongerenkring
De diaconie streeft er naar om ieder kwartaal met onze jongeren af te spreken, om samen iets gezelligs te ondernemen. Vrijdag 20 september hoeden we een filmavond over vrede. We gaan eerst gezellig met elkaar eten.
In 2017 deden wij voor de eerste keer mee aan Sirkelslag, in 2020 willen wij weer hieraan meedoen.De datum is 7 februari 2020.We informeren onze jongeren via de App en Het Baken. Wil jij meedoen maar ben je nog niet door ons benaderd? Laat het dan eventjes aan ons weten, want je bent uiteraard welkom! Voor Info: Ed, Henny, Ingeborg en Jeroen
 

terug
 


 
Dorpskerk Monument

Afgelopen donderdag 12 maart heeft wethouder Leon Soeterboek de namen bekend gemaakt van de nieuwe 6 gemeentelijke monumenten waaronder onze kerk. In het fotoalbum ziet u de foto's van deze feestelijke bijeenkomst.
 
12 maart, Dorpskerk Hekelingen wordt een monument

Donderdag 12 maart worden 6 monumenten toegevoegd aan de gemeente Nissewaard waaronder onze Dorpskerk. In een speciale bijeenkomst in de kerk van 16.00 uur tot 17.00 uur worden de monumenten aangewezen!
 
10 maart 2020 Ontmoetingsdag

Boerderijen vroeger en nu. Dat was het thema van deze ontmoetingsdag. In het fotoalbum ziet u de foto's van deze plezierige dag!
 
Sirkelslag Young 2020

Een geweldige avond met de jongeren. Zie het fotoalbum
 
Sirkelslag 2020

a.s. Vrijdagavond 7 februari is het weer zover. De jongeren gaan interactief de strijd aan met vele andere groepen in het land,  Sirkelslag.
 
Actie Kerkbalans

Actie Kerkbalans 2020 is weer gestart!!
 
Foto's rondom de Kerst 2019

In het fotoalbum staan foto's van de afgelopen 6 weken rondom de Kerst.
 
Laatste zondag kerkelijk jaar 24 november 2019

Een mooie herdenkingsdienst.
Zie het fotoalbum.
 
Actie schoenendoos

We konden weer 40 schoenendozen afleveren bij het depot in Zuidland. Een mooi resultaat.
 
Burendag 28 september

Het was een mix van dorpsgenoten en kerkleden die afgelopen burendag een vleermuisdetector konden solderen met s'avonds een echte vleermuizentocht.
Zie het fotoalbum! 
 
Monumentendag 14 september 2019

Aangenaam verrast door het grote aantal bezoekers over de hele dag kunnen we spreken van een succesvolle dag! Zie het fotoalbum.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.