PKN
Protestantse Gemeente Hekelingen-Maaswijk
 

wo 12 december 2018 t/m zondag 1 juli 2018

Kerstworkshop

Locatie: 
 Ontmoetingsruimte
Tijdstip: 
 9:30  - 12:00

Kerstworkshop Een gezellige gemeenteactiviteit waar we in een ontspannen sfeer zelf een kerststuk maken. U hoeft niet speciaal groene vingers te hebben, want waar het niet lukt zijn er altijd helpende handen aanwezig. Voor benodigdheden om een kerststuk te maken hoeft u zich geen zorgen te maken, daar zorgen wij voor. Natuurlijk is er ook koffie, thee, warme chocolademelk en vanzelfsprekend wat lekkers daarbij. Waar  ?  :  in de Ontmoetingsruimte van Hekelingen. Voor wie ?  :  voor iedereen die een gezellige morgen wil bezig zijn. Wanneer ?  :  dinsdagmorgen 12 december 2017 Hoe laat ?  :  zo rond de klok van 9.30 uur willen we wel beginnen. Wat zijn de kosten ? : € 10,00 Nel Schipper en Ineke van den Hout

terug
 


 
Dorpskerk Monument

Afgelopen donderdag 12 maart heeft wethouder Leon Soeterboek de namen bekend gemaakt van de nieuwe 6 gemeentelijke monumenten waaronder onze kerk. In het fotoalbum ziet u de foto's van deze feestelijke bijeenkomst.
 
12 maart, Dorpskerk Hekelingen wordt een monument

Donderdag 12 maart worden 6 monumenten toegevoegd aan de gemeente Nissewaard waaronder onze Dorpskerk. In een speciale bijeenkomst in de kerk van 16.00 uur tot 17.00 uur worden de monumenten aangewezen!
 
10 maart 2020 Ontmoetingsdag

Boerderijen vroeger en nu. Dat was het thema van deze ontmoetingsdag. In het fotoalbum ziet u de foto's van deze plezierige dag!
 
Sirkelslag Young 2020

Een geweldige avond met de jongeren. Zie het fotoalbum
 
Sirkelslag 2020

a.s. Vrijdagavond 7 februari is het weer zover. De jongeren gaan interactief de strijd aan met vele andere groepen in het land,  Sirkelslag.
 
Actie Kerkbalans

Actie Kerkbalans 2020 is weer gestart!!
 
Foto's rondom de Kerst 2019

In het fotoalbum staan foto's van de afgelopen 6 weken rondom de Kerst.
 
Laatste zondag kerkelijk jaar 24 november 2019

Een mooie herdenkingsdienst.
Zie het fotoalbum.
 
Actie schoenendoos

We konden weer 40 schoenendozen afleveren bij het depot in Zuidland. Een mooi resultaat.
 
Burendag 28 september

Het was een mix van dorpsgenoten en kerkleden die afgelopen burendag een vleermuisdetector konden solderen met s'avonds een echte vleermuizentocht.
Zie het fotoalbum! 
 
Monumentendag 14 september 2019

Aangenaam verrast door het grote aantal bezoekers over de hele dag kunnen we spreken van een succesvolle dag! Zie het fotoalbum.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.