PKN
Protestantse Gemeente Hekelingen-Maaswijk
 
Stichting Proromi Stichting Proromi

Stichting ProRomi Nederland zet zich in voor Roma-zigeuners in Roemenië die lijden onder ondervoeding, uiterst slechte behuizing, gebrek aan goede scholing, analfabetisme, discriminatie en algehele achterstelling. ProRomi werkt vanuit een christelijke achtergrond. www.proromi.nl

Hoop geven in uitzichtloze situaties, dat is onze visie.
Deze hoop geven we onder de allerarmste in Cluj-Napoca, Roemenië.We zijn actief op een krottenwijk aan de rand van Cluj-Napoca.  We delen praktische hulp uit, vanuit ProRoma/Proromi en we geven een boodschap van hoop, dat God ze niet vergeten is. We trekken met deze zigeuners op als vrienden, opdat in hun ogen weer de sprankeling van hoop begint te branden.We danken u voor uw betrokkenheid! Frank en Rita Stout www.zody.eu

 
Operation Christmas Child

Operation Christmas Child

Via deze links komt u op de webistes van Operation Christmas Child en Actie Kids, beter bekend onder de oude naam Operatie schoenendoos. De operatie waaraan wij ieder jaar meedoen door versierde schoenendozen te vullen met cadeautjes voor kinderen die leven in moeilijke omstandigheden.

http://www.samaritanspurse.nl/index.php?pagina=16

http://www.actiekids.nl/

 
PKN PKN

http://www.pkn.nl/

 
Adorp-Wetsinge-Sauwerd Adorp-Wetsinge-Sauwerd

http://adorp-wetsinge-sauwerd.protestantsekerk.net/

 
Vrede voor de stad Vrede voor de stad

Vrede voor de Stad is een beweging die gesteund wordt door diverse kerken in Spijkenisse. Het doel van deze beweging is om als christenen samen aanwezig te zijn in deze stad.

www.vredevoordestad.nl

www.voedselbankspijkenisse.nl

 
 
Pasen 2018

In het fotoalbum vindt u de foto's gemaakt in de diensten rondom Pasen.
 
Lente workshop

Het was weer een gezellige en geslaagde ochtend in de ontmoetingsruimte van onze Dorpskerk. Alle aanwezigen gingen met een mooi Paasbloemstuk tevreden naar huis. Zie ook het fotoalbum!
 
Ouderendag 2018

In het fotoalbum vindt u de foto's van de gezellig verlopen ouderendag 2018 met de geschiedenis van Togido en demonstratie hoe de verschillende muziekinstrumenten werken!
 
Kerst 2017

In het foto album vindt u foto's van diverse activiteiten rondom Kerst 2017.
 
Schoenendozen

In het foto album ziet u de foto's gemaakt in Zuidland waar de 48 schoenendozen gereed gemaakt worden voor transport.
 
Dankdag voor Gewas en Arbeid
Na de gezamenlijke dienst van zondag 5 november, waarin wij samen Dankdag voor Gewas en Arbeid vierden was er een presentatie van de organisatie Wilde Ganzen. Zie ook het foto album.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.