Stichting Proromi

Stichting ProRomi Nederland zet zich in voor Roma-zigeuners in Roemenië die lijden onder ondervoeding, uiterst slechte behuizing, gebrek aan goede scholing, analfabetisme, discriminatie en algehele achterstelling. ProRomi werkt vanuit een christelijke achtergrond. www.proromi.nl

Hoop geven in uitzichtloze situaties, dat is onze visie.
Deze hoop geven we onder de allerarmste in Cluj-Napoca, Roemenië.We zijn actief op een krottenwijk aan de rand van Cluj-Napoca.  We delen praktische hulp uit, vanuit ProRoma/Proromi en we geven een boodschap van hoop, dat God ze niet vergeten is. We trekken met deze zigeuners op als vrienden, opdat in hun ogen weer de sprankeling van hoop begint te branden.We danken u voor uw betrokkenheid! Frank en Rita Stout www.rise2shine.eu
 

Operation Christmas Child

Via deze links komt u op de webistes van Operation Christmas Child en Actie Kids, beter bekend onder de oude naam Operatie schoenendoos. De operatie waaraan wij ieder jaar meedoen door versierde schoenendozen te vullen met cadeautjes voor kinderen die leven in moeilijke omstandigheden.

http://www.samaritanspurse.nl/index.php?pagina=16

http://www.actiekids.nl/

Vrede voor de stad

Vrede voor de Stad is een beweging die gesteund wordt door diverse kerken in Spijkenisse. Het doel van deze beweging is om als christenen samen aanwezig te zijn in deze stad.

www.vredevoordestad.nl

www.voedselbankspijkenisse.nl

Agenda

Klusteam Hekelingen

07 jul 2020 om 09:00:00

Online Kerkdienst

12 jul 2020 om 10:00:00 Kerkdienstgemist

Gezamenlijke zondagsdienst

12 jul 2020 om 10:00:00

Gezamenlijke zondagsdienst AFGELAST

19 jul 2020 om 10:00:00 Dorpskerk Hekelingen

12 maart, Dorpskerk Hekelingen wordt een monument


Donderdag 12 maart worden 6 monumenten toegevoegd aan de gemeente Nissewaard waaronder onze Dorpskerk. In een speciale bijeenkomst in de kerk van 16.00 uur tot 17.00 uur worden de monumenten aangewezen!

10 maart 2020 Ontmoetingsdag


Boerderijen vroeger en nu. Dat was het thema van deze ontmoetingsdag. In het fotoalbum ziet u de foto's van deze plezierige dag!

Sirkelslag Young 2020


Een geweldige avond met de jongeren. Zie het fotoalbum

Sirkelslag 2020


a.s. Vrijdagavond 7 februari is het weer zover. De jongeren gaan interactief de strijd aan met vele andere groepen in het land,  Sirkelslag.

Actie Kerkbalans


Actie Kerkbalans 2020 is weer gestart!!

Foto's rondom de Kerst 2019


In het fotoalbum staan foto's van de afgelopen 6 weken rondom de Kerst.

Laatste zondag kerkelijk jaar 24 november 2019


Een mooie herdenkingsdienst.
Zie het fotoalbum.

Actie schoenendoos


We konden weer 40 schoenendozen afleveren bij het depot in Zuidland. Een mooi resultaat.

Burendag 28 september


Het was een mix van dorpsgenoten en kerkleden die afgelopen burendag een vleermuisdetector konden solderen met s'avonds een echte vleermuizentocht.
Zie het fotoalbum! 

Monumentendag 14 september 2019


Aangenaam verrast door het grote aantal bezoekers over de hele dag kunnen we spreken van een succesvolle dag! Zie het fotoalbum.

Dorpskerk Monument


Afgelopen donderdag 12 maart heeft wethouder Leon Soeterboek de namen bekend gemaakt van de nieuwe 6 gemeentelijke monumenten waaronder onze kerk. In het fotoalbum ziet u de foto's van deze feestelijke bijeenkomst.