PKN
Protestantse Gemeente Hekelingen-Maaswijk
 
Project Advent en Kerst 2015

Project Advent en Kerst 2015

Het project tijdens de adventstijd heet ‘Hemelse boodschappen’. De hemelse boodschapper Gabriël, wiens naam betekent ‘gabber van God’, komt zowel aan Zacharias als aan Maria vertellen dat er een nieuwe toekomst aanbreekt waarin hun kinderen een beslissende rol zullen spelen. Johannes en Jezus zullen de mensen weer een toekomstperspectief geven en een manier van leven laten zien die toekomst geeft. Boodschappen worden vaak vervoerd in dozen. Daarom is er bij de projectverbeelding, naast een drieluik, ook een doos die een belangrijke rol speelt in de kerk en de kindernevendienst. Elke week zit er iets nieuws in de doos en met Kerst….


terug
 
 
Kom erbij

Wij organiseren i.s.m. de Dorpsvereniging en Muziekvereniging Togido uit Hekelingen, in de week van 27 september -6 oktober diverse activiteiten, voor gemeenteleden en inwoners van Hekelingen en Simonshaven. Dus "Kom Erbij". Zie voor de activiteiten het kerkblad Het Baken en Groot Nissewaard.
 
Open Monumentendag 8 september

Op zaterdag 8 september bent u van harte welkom in onze kerk om te zien wat er zoal komt kijken voor de erediensten het jaar door! Bij mooi weer kunt u genieten van een kopje koffie of thee onder de eeuwenoude beuken.
 
Pasen 2018

In het fotoalbum vindt u de foto's gemaakt in de diensten rondom Pasen.
 
Lente workshop

Het was weer een gezellige en geslaagde ochtend in de ontmoetingsruimte van onze Dorpskerk. Alle aanwezigen gingen met een mooi Paasbloemstuk tevreden naar huis. Zie ook het fotoalbum!
 
Ouderendag 2018

In het fotoalbum vindt u de foto's van de gezellig verlopen ouderendag 2018 met de geschiedenis van Togido en demonstratie hoe de verschillende muziekinstrumenten werken!
 
Kerst 2017

In het foto album vindt u foto's van diverse activiteiten rondom Kerst 2017.
 
Schoenendozen

In het foto album ziet u de foto's gemaakt in Zuidland waar de 48 schoenendozen gereed gemaakt worden voor transport.
 
Dankdag voor Gewas en Arbeid
Na de gezamenlijke dienst van zondag 5 november, waarin wij samen Dankdag voor Gewas en Arbeid vierden was er een presentatie van de organisatie Wilde Ganzen. Zie ook het foto album.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.